Daladubbeln 19 - 20 oktober

  • 1 okt 2024

image: Daladubbeln 19 - 20 oktober

Följ med Ludvika OK och avsluta orienteringssäsongen med årets roligaste ungdomstävling! Daladubbeln är en 2-dagars orienteringsfest med över 2000 deltagare från hela landet med ungdomarna i fokus och brukar bjuda på fantastisk stämning!

Hur? Man tävlar i par, på lördagen i en 2-mannastafett och på söndagen i patrull, vilket innebär att man springer en något längre bana än vanligt tillsammans med sin parkompis. Resultaten från lördag och söndag räknas sedan samman. Det finns också öppna banor att springa själv eller med skugga.

Var? Lugnet i Falun.

För vem? Alla som klarar minst en vit bana själv kan delta i partävlingen. För de som springer grön nivå, vill springa själva, med skugga eller är vuxna finns inskolning, mkt lätt och övriga öppna banor att springa individuellt, precis som på VB-serien eller andra tävlingar. Om man vill springa i par men saknar en lagkamrat kan höra av sig till Kristina, så försöker vi hjälpa till.

Boende. Ludvika OK bor tillsammans på hårt underlag, troligen i skolsal. Medtag luftmadrass/liggunderlag, kudde och sovsäck. Barn under 9 år är varmt välkomna att övernatta med medföljande vuxen. För den som vill delta i tävlingarna en eller båda dagarna utan att sova över går det bra att anmäla sig till tävlingarna precis som vanligt via Eventor.

Mat: Middag lördag kväll och frukost söndag morgon ingår för alla som övernattar. Önskar man förboka pastasallad till lunch (betalas själv) på söndagen ska det anmälas till Kristina senast 2/10 som gör en gemensam klubbokning.

Resa: Sker med egen bil. Hör av er om ni behöver samåka så försöker vi ordna det.

Anmälan boende/mat: Till ekstrom.kristina@outlook.com senast 2/10. Ange allergi/specialkost.

Tävlingsanmälan: Görs som vanligt via Eventor senast 15/10. Öppna klasser kan anmälas i förväg på Eventor eller på arenan på tävlingsdagen. Här av er till Kristina om ni vill ha hjälp att anmäla er. 

Kostnad: Ludvika OK står för kostnaden för boende, middag lördag kväll och frukost söndag morgon för barn och medföljande vuxna. Eventuell lunch bekostas av deltagarna själva.

Social kvällsaktivitet: På lördag kväll efter tävlingen hittar vi på någon rolig kvällsaktivitet tillsammans.

Utklädnadstävling: Under söndagen arrangerar Daladubbeln en maskeradtävling där årets tema är hållbarhet. Alla, oavsett klass, kan delta i om man vill (absolut inget krav). För inspiration, se www.daladubbeln.se/maskerad och daladubbeln på instagram och facebook.

Mer information: www.daladubbeln.se, inbjudan och tävlingsinformation på Eventor. Vid frågor, kontakta Kristina Ekström på ekstrom.kristina@outlook.com eller 070-4741415.